

Period	Timings	Duration
Assembly	8:45am - 9:00am	15 min
I	9:00am - 9:45am	45 min
II	9:45am - 10:30am	45 min
Snacks Break	10:30am - 10:40am	10 min
Ш	10:40am - 11:25am	45 min
IV	11:25am - 12:10pm	45 min
Lunch Break	12:10pm - 12: 35pm	25 min
V	12:35pm - 01:20pm	45 min
VI	01:20pm - 02:00pm	40 min
Snacks Break	02:00pm - 02:10Pm	10 min
VII	02:10pm - 02:50pm	40 min
VIII	02:50pm - 03:30pm	40 min
Class Teacher's Period	03:30pm - 03:45pm	15 min